21 December 2011

Jumpa agen insuran.

AIZEC PHOTO

Semalam bertemu kawan lama. Hal insuran  dan merasa naik honda accord type R itu tak interesting sangat tapi hal satu lagi yang buat aku tergelak.

Budak pendek budak U aku tengah angau bercinta dengan Manager kilang yang bawak X6. Penangan abg pendek aku rasa.

"Kau rasa apa yang buat cinta dia berpaling selain daripada X6 yang besar tu?"- Aku

"Dia cakap dia tak bernafsu tengok awek dia."- Agen Insuran.

"Awek yang dia pre-lamar waktu dekat langkawi dulu dia kata dah tak bernafsu"?- Aku

"Okay, aku rasa sebab X6 la"-Agen Insuran.

"Tapi selalunya orang pendek memang romantis orangya"- Aku

Aku gelak dengan dia. Yang peliknya india kedai mamak ni pun gelak sekali.

Sejak bila depa faham bahasa melayu selain daripada teh tarik, roti kosong dan roti telur ni.

Lepas tu aku pesan dekat india tu, "Payah cinta kalau sebab nafsu semata ni".

Dia angguk-angguk tanda faham .

Erm...Ok la, part last tadi tipu.

2 comments:

SWEETSYAZA said...

uiyooo jgn memainmanager kilang uhhh..hehe.

Fuz said...

:)