18 April 2012

.Saya anak kampung.



Dulu bercampur baur sampai bertekak e-mail aku dengan big bos nak balik semenanjung. Kalau ikutkan Danial , masuk-masuk sabah dah rasa lain sebab itu waktu dia fly balik semenanjung dia text aku. "Dah sampai Malaysia" tapi deniable, aku sebenarnya suka duduk sana. Tenang. Tiada rasa nak marah orang. Takde rasa jammed kepala sebab jalan jem. Even hanya 2 bulan aku kat sana. Its nice feeling to start thinking how  could  i lived there for 2 months.

sekarang perasaan rindu tu datang.

3 comments:

♥CIK SHA♥ said...

aku dengar lagu ni pun aku teringat sabah..hampir 4 tahun duduk kat sana cari ilmu..

oke..rindu Sabah...huuuuuuuuu...

cara pemesanan trica jus said...

tapi salut..>! pede abisss...! hhe.

Azizah Alwi said...

huh.Dah jejak kaki pergi sabah nanti boleh jejak kaki pergi Sarawak pulak.haha