05 July 2012

Shallow Hal wants a Gal.

Pernah tengok cerita Shallow Hal lakonan Jack Black dan Gwyneth Paltrow tak? The story about a man who wants the perfect woman but ends up falling for the perfect woman.


Semalam lepas penat-penat install steering customer aku layan cerita ni sampai pukul 3 pagi. Untuk kali yang ke-2.

Cerita pasal orang yang jatuh cinta disebabkan Inner beauty.

aku teringat dialog dalam cerita tu,

"which one do you prefer? a girlfriend missing one breast or half a brain?"

Jack Black jawab

"Erm..depending on how big the other breast?"

Part ni buat aku gelak pagi-pagi.

Aku rasa kalau ada someone or machine yang boleh turn kan kita macam Jack Black tu, mesti ramai yang dah kahwin awal, ramai yg tak tertipu dengan paras rupa luaran dan ramai gadis-gadis yang tak berapa cantik dapat suami macam Brad Pit.Lelaki yg tak berapa hensem tapi dapat isteri macam Miranda kerr.


So, lu orang apa macam? Nak cari yg missing one breast ke or half a brain?

2 comments:

Azizah Alwi said...

Fuz pulak macam mana? haha

Fuz said...

Azizah: Errr........ :)