07 September 2012

HACKS

1.B, BB rasa tak senang hati la, asyik resah je. Kadang-kadang teringat B pun ada . Macam mana ni yer.
  Iye ke, nape macam tu gf kesayangan B ni. Takpe, nanti malam B jemput, kita g tgk wayang, lepas tu kita singgah secret recipe kegemaran BB, mudah-mudahan you rasa happy dan tenang. (mana ade secret recipe bukak kalau dah wayang lepas midnite tu)

2. BB, B rasa kosong la. Asyik tak menentu je rasa hati ni.Rindu dekat BB rasanya. Malam ni kita video call yer, hilang sikit rindu ni.

3. Lelaki: Hati ni rasa tak tenang la, apa la salah yg dah buat ni.
   Perempuan: Ye ke, ada la tu benda yg Tuhan tak suka awk dah terbuat, or mungkin dia nak test awak ni rapuh ke tak. Nanti lepas solat baca al-fatihah, 30 kali lepas tu selawat. Selang lima minit baca lagi 7 kali. Ni video utk awak . Moga sama-sama muhasabah yer :D




*Resah betul jiwa gua minggu ni.

4 comments:

nurdani said...

biasa terjadi macam ni. zikir penenang jiwa

FARYN said...

hai baby ;)

tiafazunia said...

awhh~
ingat mengingati sesama sendiri.
:')

Fuz said...

=D