10 March 2013

Data Plan Celcom RM18 per week

As per subject,aku rasa tak berbaloi sebab honestly aku datang buat kerja Non-Stop dari 9 pagi sampai 6 petang. Aku rajin belek hand phone pun time makan. Itupun tak berapa nak seronok. Sebab time lunch suppose to be a a quality time among colleagues. Tapi dalam tak berbaloi pun, dah berbulan-bulan aku langgan.

Last week aku ambik kertas dari TM. Streamyx or Unifi. Housemate aku sorang berader-berader. Aku tak tanya pun tahu dia tak berapa berminat . Housemate lagi sorang , sewa utk letak barang je. RM140 aku kena bayar sorang-sorang utk jadi seorang yg informative dan tak anti sosial.

Aku tengah pikir lagi ni.

End up aku tulis entry kali ni dekat CC. WTH? Ingat zaman sekolah menengah ke?

7 comments:

ahjula said...

pakai broadband je lah. guna kat rumah je kan?

yunovelis zarai. said...

apa kata guna maxis. maxis ada tawar pakej RM2 untuk 100mb sehari semalam. Atau RM3 untuk 250mb sehari semalam.

Biasanya tak habis guna pun.

Fuz said...

Ahjula: tak laju, takleh streaming.hehe

Fuz said...

yuna: guna hand phone. tak feel. hehe

Primadona said...

aku secara tak langsung guna jugak data celcom tuh.Dia telan kredit aku even aku jarang guna internet.huhu

Ndee Sunbae said...

just guna globe mobile utk android.. free.. itu y sa gnakan skg surf papun free :)

Ndee Sunbae said...

just guna globe mini utk android.. konfirm free tu y sa gunakan smpi skg.. surf papun free :)