15 April 2013

New Chapter: Rasa Rimas X boleh tangguh-tangguh.

Kes 1:

Aku masuk tandas office, tgk cermin. Ruam-ruam merah dekat hidung dengan pipi masih ada lagi, try sikat rambut 3,4 kali. Dah panjang sangat. Sikat macam mana pun x jadi. Tgk cermin pun serabut.

Kes 2:

Minggu lepas aku betul-betul busy. Bilik sangatlah berselerak. The worst in history. Macam xnak mengaku bilik sendiri pun ada. Lepas tu nak salahkan kesibukan sebab bilik berselerak. X gentle lansung, x berdisiplin lansung.

  

Back to Kes 1 :

Kimin tanya aku lunch mana hari tu. X msj x call.

Aku balik rumah, pergi gunting rambut.

Gunting rambut time lunch hours? X boleh tunggu balik ke?

Kes 2:


Aku jawab Kimin

Rasa serabut dengan rimas x boleh tangguh Min, tak boleh biar lama-lama.Nanti jadi wabak.



Nampak tak muka sy kat atas ni? khas untuk yg suruh reveal kan diri tu.HAHAHA. Kotak tu kotak terkakhir sy, insyaallah.

5 comments:

FARYN said...

tayah nak reveal sgt ler :P
nasi arab bila woiii?

Anonymous said...

hahahahahah. tak payah nak reveal sgt. saya ada pic lagi clear. sape nak????? -nadyra8

bdkijau said...

kotak terakhir?amin..=)

Primadona said...

hahaha..
BERSEPAHnya bilik tu.Tapi dah kemas kira oklah.Mmg dah patut kahwin ni.haha :P

Primadona said...

hahaha...betul3..kalau rimas memang tak boleh tangguh pasal nanti makin lama jadi wabak.Itu memang tak boleh dinafikan la.Aku kalau dah rimas suka marah-marah tak tentu pasal.hahaa