03 September 2013

-Lama x dengar lagu wind of change

Semalam ada satu mamat dengan Minah ni dekat facebook.

Yg kisah mamat ni, kalau dia update status mesti pelik-pelik lepas tu show off tak tentu pasal. Cakap pasal politik pun tak kena gaya dan tempat. Lepas tu macam dia seorang je nak buat preparation nak kawen.

Gua stalked lagi. Ada 4 mutual friend. Baru gua teringat, dia budak Ipoh. Dia yg add gua.

Gua pejam mata, gua tekan unfriend.

Ada minah ni sorang, comel tapi selalu upload gambar x tutup aurat lebih-lebih, kalau dia update 

"Sy minum air kosong" sahaja pun dah dapat 100 like.

Gua pejam mata, gua tekan unfriend.

Ok, hari ni tenang sikit laman sosial facebook.


4 comments:

Selamber Rock said...

Hari ini saya update FB tepek gambor Ozil walaupun saya tak tahu pasal bola. Rasa sangat cool tetiba.

FARYN said...

kenapa awak tak add saya?? :(




hahahahaa

Primadona said...

kenapa awak unfriend saya? kata minah itu kepada Hafuza.

hahaha!

Fuz said...

Selamber rock: Kecewa sungguh dia tak masuk Man united.

FARYN: Awak yg reject, ekeke.

Primadona: Saja2 :p