12 December 2013

Usaha Mengawan Dihentikan

Regarding my previous post about a girl.

I discovered tiada aura2 mutual understanding dlm a few coversation. We conversed a few (text only).

Tiada angin sepoi-sepoi lalu everytime I think of her dan semua bunga refuse nak mengembang seolah-olah memberi petunjuk that she's not the one.

Itu belum kira, lagu "Say something" yg selalu terpasang sendiri bila terkenang soulmate tp lately tak.

Dan tiada lagi stalk punya desire utk 2-3 minggu ni.

Tak macam waktu seronok and happy waktu sembang dengan Zahra, Nadirah, Idrin dan Waniey dulu. First time converse pun dah mcm lama kenal, selesa. Kawan-kawan alam maya orang panggil.

Zahra tu terserempak ada la 3,4 kali dekat U dulu, tp kalau sembang rasa selesa, sama macam Nadirah.

Eh-eh, gua dah lapar la. Gua pergi dulu la.

2 comments:

NADIA vs BERON said...

we share same feeling now. ayomaa. *lari keliling handphone

FARYN said...

sila update saya dkt whatsapp ok :P