29 March 2012

# 4

Aku dapat BBM message. Aku tekan read.

"Are you worth to wait for?"

Bertahun dia menunggu. Sampai the last time she gave up. Lepas tu aku jadi relieved. Minggu lepas aku bagitahu dia aku nak berkahwin hujung bulan 7 nanti. She was happy dan kata nak datang even di Perak.

Aku rasa jawapan worth tu dia yg ada jawapannya. Tapi dia balas mesti la tanya kedai tu ada tayar atau tak kalau nak datang tukar tayar kan.

Kalau ikutkan hati aku nak cakap memang worth la. (HaHaHa).


Kau cantik, ada personaliti, baik dan ceria. Complete .Find a better person. Better than me.  I do releive when you said you already stop waiting. My heart  just ain't for you. Mungkin tuhan dah tetapkan waktu dalam janin lagi my heart is for someone else.

Pasal jemputan tu insyaallah bulan 7. Tapi tahun bila dan dengan siapa belum tahu lagi. Clue pun masih blur-blur walaupun ada yang offer nak sponsor majlis kenduri. Nanti dah comfirm gua invite orang yang kenal Mr.PKH ni sekali okay. Err, mungkin lagi 2,3 tahun. HaHaHa.

6 comments:

Hanis Azla said...

akak ingatkan this coming july.. he..he.. sian dia tunggu.. bunyi ayatnya mcm dia boleh tunggu lagi..

VFN said...

Kadang2 kita rasa org yg datang untuk menumpang kasih tu macam tak sesuai sbb terasa mcm kita ada kekurangan..tapi kalau package menarik mcm tu,tak salahkan? ;)

KoQ said...

cinta xsemestinya bersatu. chewahh!!

cerimanis said...

fuyooo bulan 7 tu....kawen jemput yer!!!

Fuz said...

Hanis Azla: Oh, tidak.

VFN: JB cakap says never-never.ehehe.

kOq: HaHa.

cerimas: apehal?HaHa

rabiatulpaid said...

ok,tak sabar nak rasa nasi minyak Mr.PKH kuikui.