28 March 2012

# 3

Aku terdengar manager bersuara nak hantar aku ke Sabah. Monitor dan fahamkan macam mana sumbangan sensor company ni membantu agricultural malaysia. Dengan tak semena-mena urat pipi aku naik ke atas. Lebih sebulan aku out station di sana dulu. Ada 1001 memori yg aku tak expect. Masak ketam tangkap sendiri especially nya. Raya haji makan nasi bungkus.


Eh, apesal sampai sekarang pun aku rasa excited. Rasa macam nak balik kg.Saya harap, brader baju putih tu masih sihat walafiat disana. Masih di jalan yang benar (chuckle).

2 comments:

♥CIK SHA♥ said...

hoiiii! tempat aku belajar dulu! rindunyaaaaaaaaaaaaa~~~kim salam kat tugu tu kalau ko pergi situ lagi eh..please please please..

Fuz said...

will do. :)