09 July 2012

Fall in Love.




Her name is Pap Shirock. I love her voice, her look. Wife of Chuck Shirock.

How about getting a big house with a small jamming studio for me and my future wife?
Sounds interesting, isn't it?

Just imagine ada wife yg minat muzik , every free weekend buat lagu-lagu menarik and spend dalam studio sama-sama.

Aku ada rasa kagum dekat orang yg boleh buat lagu best-best macam ni dan pandai main instrument muzik.

Ah, rasa macam nak petik dan belajar guitar balik.




6 comments:

xazuraxabux said...

dapat partner yg sama minat adalah perkara yg sangat cool..

Ardini Humaira said...

meh dni maenkan lagu tiga kupang hik3 :D

Hanis Azla said...

semoga impian menjadi kenyataan.. akak pun dok paksa anak akak praktis gitar hari2.. he..he.. tak dpt dgr ayahnya main gitar, dgr anaknya mainkan giter pun jadilah..

Fuz said...

:)

Yodd said...

Aku minat Ag tapi dah ada Adira. Nak usha Anas dah ada Jerrypah. Nak try Dj Fuzz dgn Altimet dah kawin. Am (HUJAN) jelah aku perati ni. Haha.

Billie Joe jauh sgt pulak.

Kau boleh?
Kakaka. *joke*

Fuz said...

Yodd: akan dipertimbangkan. Eheh