11 July 2012

Lonesome

Aku suka layan lagu ni. Lagu ni ada emosi. Even benda dalam lagu ni tak pernah jadi pada one pun, aku rasa one can still touch.




Seether dengan Amy cakap

"Cause I'm broken when I'm lonesome."

Applicable dekat siapa-siapa tak?

Kalau sanggup start moto makan sorang-sorang dekat medan selera instead of makan dekat cafe company yg ramai org tu , lepas tu rasa macam budak takde kawan boleh masuk kategori ke?

I don't have problem eating alone but i wish not to . There is a feeling . Not a good feeling.

2 comments:

FARYN said...

My favorite song!!!! Jom nyanyi sesama.... Hehe

May Maisarah said...

Ahah ! seriously makan sensorang memang tak syiok ! *eh ade kaitan ke ngn entry ni ?

hehehe.