13 October 2012

Hari ni kita cakap pasal jambang.

Lepas aku tengok macam mana penangan cerita Adam & Hawa boleh melembutkan hati orang ganas macam Own.Ok, macam aku jugak. Aku tertarik nak tak cerita Dejavu D K pulak. Semalam aku tengok episode 1. Slow, payah nak tarik minat.

Cerita orang bertemu dekat Airport sambil tolong balutkan kaki perempuan yg terseliuh dan hadiahkan sepasang kasut baru utk perempuan yg baru kenal ni totally hanya akan berlaku dalam filem sahaja. Bukan dalam real life.

Tapi tu la,

Jodoh tu kadang-kadang unik, kadang-kadang kelakar, kadang-kadang kejam. Semua kerja tuhan.

Syok ke Dejavu Di K ni?

Instead of orang lelaki tgk Cerita tu sebab nak tengok Tiq, aku lagi suka nak tengok Aqasha punya jambang. Style jugak berjambang-jambang ni. Macam mana tah nak lebatkan jambang macam David Beckham ni?

Firstly, mesti la kena ada jambang kan.


Salam saturday.

5 comments:

ஜ miss klanika ஜ said...

lelaki yang berjambang ni boleh tahan cool jugak sebenarnya.

nurdani said...

saya suka laki yang ada janggut sejemput.

nur anis said...

kalau jambang penuh macam tu, tak suka la...huhu

EZAN IDMA said...

kalau bangla ada jambang tak relaaa nyah!

Azizah Alwi said...

lelaki yang pandai rapikan dia punya janggut nampak handsome.Eh.Bukan.Sejuk mata memandang. :)