09 October 2012

3 HB itu hari genap 24 tahun.

Ada orang tanya aku,

Nak cari wife macam mana?

Aku cakap

Wife yg bila aku tengok muka dia, dia tak buat apa-apa mimik muka pun aku boleh rasa tenang, boleh tersenyum. Boleh cakap

"Apa tengok2?" sambil tersenyum

Tau tak time tu sweet gila bila dia pandang hg, hg pandang dia, lepas tu dua-dua  blur & then tergelak. Benda ni  jadi sweet bila still jadi time even dah ada 2,3 orang anak. Kalau setakat belum ada apa-apa ikatan. Tak sweet mana pun.

Kalau aku buat entry macam ni, ramai la yg PM nanti muka ganas hati bunga rose la, blog soft writen sangat la. Ape la. Pedulik hapa.

Aku masih terikut nasihat FARYN . Take your time, make a wise choice. Even dah beberapa kali aku boleh memilih dan dipilih.(Opss).

Muka tak berapa nak macho macam aku ni kenalah balance kan dengan perempuan yg sweet2, ye dak?

Bila aku bagi statement macam tu , ramai yg cakap aku ni high taste.

Ok, kalau Anzalna pandang aku , aku rasa tak la tenang mana. Hangpa kena tau sweet, cantik , comel tu semua ada definisi sendiri. Tiap orang lain.

Tapi kalau lah, Marie Digby duduk depan mata aku rasa mesti tenang. HAHAHA.

Ini la padah kalau tengok gambar kahwin member-member. Ingat taknak bukak facebook la 2,3 tahun.



7 comments:

missSenget said...

delete terus fb tu...

mula2 dulu bukak fb, tgk gmbr kwn2 kawen, stress gak..

tp skrg suka plak..sbb masing2 duk tayang anak comel.. haha..

nur anis said...

24 tahun tu muda lagi tu...huhu...banyak lagi masa nak cari pompuan yang sweet tu...

FARYN said...

Aiseyy...camne bley terlupa birthday u ni... nanti claim hadiah ok..rokok taiwan kat rumah ada lagi ;)

Baru 24,boleh cari lagi collection awek2 untuk dipilih menjadi bakal isteri...

nurdani said...

'Wife yg bila aku tengok muka dia, dia tak buat apa-apa mimik muka pun aku boleh rasa tenang, boleh tersenyum'

suka kata-kata tu.

Shahada Fauzi said...

hepi belated besday..semoga dirahmati Allah selalu..dan semoga ko jumpa la wife yg bila ko tgk muka dia, dia tak buat apa-apa mimik muka pun ko boleh rasa tenang, boleh tersenyum..amin..;p

Fuz said...

;)

Azizah Alwi said...

Oh.Fuz nak kahwin dah ye.Tahniah.HAHAHA! :)