05 February 2013

Do you get me white boy?

Aku dengar ceramah Dr.Maza sekarang. Orang FA macam aku memang sesuai dengar benda-benda macam tu instead of dengar lagu aku cinta dia dari Ainan Tasneem.

Rupanya ada satu kitaran  kehidupan yg Allah dah tetapkan kadang-kadang kita ada rasa boleh jadi tak suka dekat orang tu walaupun baru first time jumpa. Kadang kita suka tgk orang tu walhal orang tu lansung tak suka tgk kita. And via versa.

We call it "a life cycle".


Yeah, to be honest. Sy tak terkecuali and i know is not good. Totally not good.

Do you get me white boy?

4 comments:

FARYN said...

i sayang u banyak2 ok ;)

Primadona said...

yeay.Dah lama tak menyemak kat blog Hakim ni.ahaha :D

Fuz said...

Faryn: Mute (HAHA)

Azizah: i miss you too. HAHA

Primadona said...

aww: ini sangat sweetMiss you more..HAHA.