07 February 2013

Pemberitahuan 18PL

Tak semua orang pandang yg cun , yg badan solid, yg hot beb. Been in the situation a few times before. During Matrik, University and Office.

We men are looking for mutual understanding, keserasian and kefahaman.

Was attracted to simple sawo matang girl who was so soft spoken than a putih melepak cun perempuan yg hot. I was given a chance bro not because not capable of finding one.

Orang pakai tutup litup pun boleh make men fall in with.

Common beb, its not all about beautiful, remember that.


4 comments:

tiafazunia said...

Trueee! Bkn cari yg hensem! Cari yg dpt syg kita sepemuh hati dia ;)

Primadona said...

Disebabkan saya ada kulit putih melepak jadi jatuhlah rating saya.Ahaha.Tapi apa yg Hakim cakap tu ada betulnya.We as Woman cari lelaki yang tak merokok dan kalau boleh tak mengongkong and yang boleh faham kita jugak.

eh terpanjang pulak komen kat sini.Apsal Hakim skrg mcm selalu sangat cerita pasal ehem.ehem ni ehh.Dah sampai seru kot.haaha ;)

Macy Humaira said...

err motif? hehe

Fuz said...

Primadona: no no no. The time is not now. ;p

Tia: Gud Luck BEB

Macy: tiada Motif