08 April 2013

ABPBH 2013

Lepas ABPBH habis semalam semua orang wonder.

1. Siapa yg nak ganti vokalis Ilusi, Ukays, Umbrella dan damasutra?

Jawapan: Kan tomok ada. No one can replace them

2. Che Ta kita makin ditegur makin menjadi.

Jawapan: Hati keras tu kena cairkan dengan api beb. Baru terasa. Air liur dan teguran tu basah saja.

3. Sy tunggu 2 jam semata-mata nak tgk Neelofa & Emma Maembong.

Bitch Please. Sy nak tunggu Najwa Latiff. She is so sweet. Isn't she? Hati-hati dik masuk Industri ni. Byk duri sangkut & melekat dekat baju.

4. Shila Hamzah

Ramai expect awak akan datang dan buat muka biasa ke sana semalam. Tapi by not coming to the event, awak nampak matured sedikit.

Angpa rasa kalau tsunami jadi lagi kat Malaysia lagi. Pakaian artis kat malaysia utk ABPBH tahun depan sama tak?


Enjoy bai lagu ni.





4 comments:

FARYN said...

nak i nyanyi lagu ni malam ni tak?
mwahahahaha

bukankosong said...

kah kah kah

Primadona said...

Terbaik! :)

ahjula said...

malas nak komen byk2, kang makin byk dosa..kekekekkee..