23 July 2014

What's the right feeling celebrating Eid?

Oh well, can't really tell.

Aku rasa passion dia sekarang makin berkurang. Unfairly la kalau nak compare dengan time kecik-kecik. So much fun that time.

Time merantau belajar jauh mungkin ada rasa feeling raya tu. , at least it was still there.

Tapi kalau dah masuk bujang, aku rasa passion dia tak ada sangat. Baju raya pun tak kisah sangat ada or takde. But ini dari persepsi org lelaki macam aku. Perempuan yg sama status aku tak tahu macam mana.

Bujang: Istilah bujang ni ialah orang yg single yg dah start bekerja.

Mungkin passion raya tu ada balik bila dah ada org baru dalam life kau.

So, you get married. Then, the passion is there again. For a few years, makin berkurang. Then, you get a baby, again the passion will be there again.

Selamat hari raya in advance.

Maaf zahir dan batin.

4 comments:

FARYN said...

heh..sama la :P

Selamat hari raya hensem! :D

Selamber Rock said...

Raya untuk perempuan single mcm aku adalah hari untuk rileks bersama famili.

Sekian..

Primadona said...

Sebab aku rasa lebaran ni sesuai untuk kanak-kanak je.
Entah aku pun rasa macam takde rasa nak sambut raya.

Apa-apa pun
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin.
Do keep in touch as always bro walaupun aku jarang update blog
tapi aku selalu je singgah baca blog list aku. :)

Fuz said...

Faryn: Save the compliment later. Eh, bila nak belanja Cendol?


Selamber Rock: same2, hehe

Primadona: I will friend. hehe