30 December 2011

One of the sweetest thing that happened in Malaysia.

Aku tengok video ni tadi. Twice. YES, twice. And untuk kedua kali aku tersenyum sepanjang tgk video ni. Aku tak tahu sama ada muka lelaki China ini yg serius aku cakap macam Cina baik. (Eh, aku xak racist lah). Or else gf dia pun cute yg buat aku cakap "haiz" dan smile .


Aku admire dekat  idea dia. This is the sweetest proposal video I've ever seen. Sweet LOL!




Hey you, would you marry me?  Nak ke taknak? TAKNAK SUDAH :)

Christina Perri: Thousands Years

5 comments:

♥CIK SHA♥ said...

kenape aku menanges tgk vid ni? T_T

Azizah Alwi said...

alala.Sweet.Follow jerlah tweet tu.haha :)

KoQ said...

Touching....

apasal airmata aku leleh plak ni?

nurkaloi said...

ermm kaloi pun dah tengok vid ni memang sweet ok

Fuz said...

peh, sampai nangis :P halus kan jiwa perempuan.