04 January 2012

Worst blunder.

Video panglima vs mahasiswa dah lama ada cuma baru sekarang aku ada mood nak layan. Macam mana pemuda parti mengaku dialah panglima melayu. Untuk faktanya, politik mana-mana negara takkan pernah bersih but here is among the worst one.

Kelakar bila tengok orang yg memakai rantai jadi lead untuk laungan takbir. Bukanlah seorang yg pakai rantai tu tak boleh bertakbir mengingati tuhan. Tapi .... (sambunglah).

Semua orang nak jadi hero.

3 comments:

Azizah Alwi said...

tapi agak-agaklah.Nak laung takbir pun pakai proper sikit tak boleh ka? haha.Video itu sangat lawak.haha

rabiatulpaid said...

Haha,macam2.

Fuz said...

azizah: haah, kelakar. nak jadi hero tapi x macam hero PUn aduyai nye pun.

Rabiatulpaid: biasa la, manusia. Orang gila pun kadang2 nampak siuman dari orang biasa. :P