05 January 2012

Bukan sentiasa giliran kita.

Pasal previous entry, aku terpaksa delete sebab entry atas nasihat kakak tersayang.



Bercakap pasal rasa syukur ni. Rule dia mudah sahaja sebenarnya.

Kalau dari segi kekurangan, bandinglah diri kita dengan orang yang lebih kurang.





Ex Mudah:

Muka kau tak cantik, pergi try tengok-tengok orang yang ada pipi tembam, hidung senget, or sesiapa sahaja yang boleh kau cakap dalam hati   " Cantik lagi aku dari dia, alhamdulillah".


Aku google gambar Johnny Depp.

"Selamat hidung aku lawa dari dia"


Ok tipu lagi. Esok aku google gambar orang lain.

3 comments:

Azizah Alwi said...

Ohh.Johnny Dep.Dia hensem.haha

kLiPKeRt@sPiNk said...

johnny depp ensem!

Fuz said...

kalau macam tu, aku pun terkena tempiasnya :p