25 January 2012

Datang bulan.

Entah kenapa aku sekarang rimas betul kalau berhadapan dengan orang banyak tanya. Tapi aku rasa dia ada kaitan dengan mindset kita untuk orang terntentu. Ataupun tak, macam aku cakap tadi, aku rasa sahaja. Tak tahu betul ke tak.

Ada minah suruh aku tukar pic twitter aku. Put something real please . Pohon si dia.

Erm, ada situasi sekejap. Macam mana kenal aku dekat 3 hari dekat twitter dah kena suruh aku tukar gambar. Lagipun, Ole Gunnar Solkjaer tu sepupu saya . Tak salah letak gambar sepupu jadi DP kan. Berkawan jadi imaginary without knowing the true person kadang-kadang lagi value daripada yg kau tahu depan mata. I'm serious about this. 



So, saya jadi serigala hitam atau arnab putih sekalipun dan awak jadi ikan duyung putih. Kalau nak kawan, kawanlah, biarlah ikhlas. -tak payah tahu siapa-siapa pun boleh start a friendship.

10 comments:

SpitItOut said...

persahabatan x perlukan rupa yang penting hati ikhlas dan jujur, yang perlukan rupa itu pura2.

♥CIK SHA♥ said...

die nak tengok ko ensem ke tak kot..;p

ntahnye..dari situ dah nampak die tak respek personal orang lain..suka hati le kan nak letak gmbr rupa apa sekali pun..persahabatan yg ikhlas tak heran sangat dengan rupa ni..ye dak?

rabiatulpaid said...

wow,agreed sangat.

yunovelis zarai. said...

Put something real please . Ahah :)

Fuz said...

zarai punya pasal aku tak marah :P

yunovelis zarai. said...

jangan lupa datang jemput makan nasik dekat blog. ahah!

kLiPKeRt@sPiNk said...

hahaha.. mcm ak ni..sampai skang xtau mcm mane rupe tuan punye blog ni...
tapi..kite leh kwn x fuz??
hhehehee

F A R Y N said...

owh ya...ada org request mcm tu gak kat i.. mcm heh sekejap.. nak tgk pic,pi ngorat org kat luar.. keh keh keh

Azizah Alwi said...

Put something real please.Aku paling tak suka orang mcm ini.Kawan sebab rupa sahajakah? Oh.Dia mungkin mahu mengurat kamu barangkali.Who knows. ;P

Fuz said...

oh, macam tu ;) hahaha