02 February 2012

# Fakta 1

Fakta: Aku rasa lelaki ni boleh hidup tanpa Hand phone berbanding dengan perempuan.

Sebab jiwa mereka lebih kental dan tidak terlalu manja. Tak macam perempuan-perempuan sekarang, terlalu manja . Kalau tiada hand phone boleh murung satu hari (chuckle banyak-banyak). Tambah-tambah kalau yang tengah berpipit kan?

Kalau yg jenis yang foreve alone tu lagi lah relax. "Stay cool brader" bak kata budak-budak form 5.

Dah kali ketiga tertinggal hp dekat rumah sewa. Dah sampai depan pintu opis baru "terperasan". Kalau balik-balik rumah sampai ada berbelas miss call dan reply tweet tu pandai-pandai la duduk rehat dan membalas yer. itupun kalau rajin .

Tapi orang yg suka hidup single ni selalu jarang-jarang la dapat banyak miss call. (chuckle pendek 2 kali)

6 comments:

F A R Y N said...

nak membangkang boleh tak? hahahaa

im single tak kisah pun kalau sehari takdak hp... blehhh :P

KoQ said...

oh. gua dikecualikan dlm kes ini..

Azizah Alwi said...

Perempuan yang single pun tak peduli langsung dengan handphone.lalala

Fuz said...

oh, tiga-tiga nak mengaku perempuan berjiwa kental la ni. hahaha

♥CIK SHA♥ said...

eh? tak jugak..aku yg dh couple ni pun tak heran pasal henpon gak pe..kalau pergi opis tertinggal hp kat rumah, lantak je..lagi boleh kusyhuk buat kerja..;p

Azizah Alwi said...

Dah memang kenyataan.Hari ini orang mesej minggu depan baru baca.Sebab takde siapa yang sudi nak bersms dengan aku campak je la hp tu mana-mana.haha