03 February 2012

.Zoeey Deschanel ni tak sesweet mana pun kalau watak Joseph Gordon-Levit takde.

Masuk-masuk office hari ni aku jadi bosan tak tahu nak buat apa. Aku tanya senior, dia kata tunggu manager bagi formware baru untuk install and design, only then team kita ada kerja.

Lepas manager datang, aku tanya dia pasal formware baru. Dia kata tak siap-siap lagi. Aku tengok masing-masing tengah surf benda yang tiada kaitan dengan kerja dan tak patut dilakukan pada office hours.


"Nganga tahu?" - Senior engineer tanya sambil gelak.


"Oh, okay" - aku jawab.



Dengan admire yang mendalam pada Zoeey Deschanel dan Joseph Gordon-Levitt  sejak bertahun lepas dan kerja yang agak "menimbun" terus blog ni jadi macam ni. Lu jangan hairan la kalau blog ni bertukar-tukar layoutnye sebab gua kalau bosan memang macam ni lah jadinya. Nak tgk movie time office hours macam tak patut sangat la kan?

6 comments:

yunovelis zarai. said...

am i the only one who think JGL looks so much a-like Farid Kamil?

please, biarlah aku sorang je fikir macam tu. sebab JGL is far hotter that FK.ahah!

btw,ZD memang macam Katy Perry hokkay!

Fuz said...

pheww..tak sama langsung ;)

Azizah Alwi said...

Oh cerita inilah yang Fuz ckp lebih best daripada Ombak Rindu itu ya.haha

♥CIK SHA♥ said...

tengok movie time opis hour? aku pernah buat..ahaha..dah tu tensen..layan je la movie..;p

best ke movie ni eh? nnt aku nk try tgk la..

yunovelis zarai. said...

sape yang tak sama? ZD dengan KP?

Fuz said...

zarai: FK :P