23 July 2012

How deep?

Aku tak pasti kalau time aku balik itu hari, Lelaki tampan bagi hint pasal aku kawin ke tak. So, aku buat-buat tak endah. Seronok rasanya selagi Perempuan cantik tak bersuara. Aku suka bila aku buat lawak pasal kawin, perempuan cantik akan tersenyum dan tergelak and i really hope it stands that way for several years. (2 or 3 years maybe)

Kak ketiga aku disahkan positive. So, i'm gonna have another anak saudara yg comel macam Sophea Balqish dan Aisyah soon.

Berapa banyak orang yg faham dan betul-betul percaya yg jodoh tu awal-awal lagi tuhan dah tetapkan dari alam rahim. Sebab tu org kadang2x berjumpa jodoh lepas 4,5 kali bercinta, ada plak yg first time jumpa terus betul-betul jumpa idaman hati. Ramai yg cakap percaya, but to be true?

 How deep your faith is?

Ini Aisyah dan Sofea yg sy selalu rindu-rindu.

                                 

So, comel.Comel macam paksu diorang kan ? ;p

But i really do hope that  PC and LT tak ada dream nak tgk anak teruna lelaki sorang diorang ni kawhin cepat-cepat :P

5 comments:

Azizah Alwi said...

So bila hang nak langsungkan majlis ni? haha

Azizah Alwi said...

So bila hang nak langsungkan majlis ni? haha

bukankosong said...

cukup duit tak?

:P

♥CIK SHA♥ said...

semoga impian PC dan LT ko nak tengok ko kawen tercapai..amin..*tetibe* kih3..

Fuz said...

keep it secret. Heh