17 July 2012

People.

Abg Ngah yg appearkan benda ni dalam kepala aku.

People tend to say this:

"Ala, kereta tu tak lawa..kalau aku jadi dia aku ambik kereta ni"

"Kau tak rasa ke Samsung note tu besar sangat, ish kalau aku rimas kot besar-besar".

"Ala, Diana Daniell tu takde la lawa sangat, biasa je"

Dan lain-lain.

When:


They do not afford to buy the car. They do not afford to buy the HP. They cannot win Diana's heart.

But when they do, they will say:


"Kereta ni interior dia lawa pulak, tu yg aku beli tu kalau tak dulu tak minat"

"Hp ni the most worth hp untuk dibeli, the screen, the application, the looks, semua perfect".


Dan mereka akan pertahankan benda tu selepas tu. Kalau dalam cerita "Shalow Hal", perempuan tu ada tanya dekat Hal.

"U din't read that book, did you?"

"What book?"

"How to be a loser".



2 comments:

bukankosong said...

senang cerita, pilih yg terbaik, accept & redha

Fuz said...

:)