03 October 2012

Marie Digby pujaan hati.

Dear Friends,

Tuhan jadikan kita ni macam-macam versi yg boleh diupdate setiap hari. Nak jadi versi latest or nak stay "LAME" pun boleh. Hak individu, hak masing-masing.

Bak kata Brumo Mars,

JUST THE WAY YOU ARE.

Tak perlu nak jadi orang lain sangat. Even life kau sekarang rasa macam terumbang-ambing, takda warna-warni. Kau tengok life mamat ni rasa macam heaven, lahir-lahir dia dah makan hot dog buat sarapan. Ada kereta sport bila dah besar sikit, awek pun ada mirip2 Maria Digby.

Tuhan bukan suka sangat tgk hamba dia ni merungut-rungut tak tentu pasal.

Dan janganlah pelik kalau kau tengok orang sebelah tengok video sampai tak boleh tahan gelak dalam office. Tapi lepas kau tengok benda yg sama, rasa nak gelak tu takde lansung.

Kau versi lain, dia versi lain. So, Just stay the way you are comfortable with.


Arosso?


yg benar,
Kawan Lama Isap rokok dalam tandas sekolah menengah dulu.

4 comments:

xazuraxabux said...

ne. arrossoyo...

nurdani said...

ada betulnya tu. kadang-kadang nak sangat ikut macam kehidupan orang lain

cerimanis said...

sgt la setuju...kita lain mereka lain..bersyukur je la!!

nur anis said...

betul betul...lain orang, lain perangainya....