13 February 2013

Dunhill RM10.20

After reading Primadona's comment on my last post. I rather ruled out myself than explaining why on earth a man do need a cigarette. Saham sy dah turun Primadona,so sy tarik diri. (HAHAHA)

I'm not a heavy smoker. So, I can stop smoking anytime I want . But I still do need a cigarette at certain times. The feeling is not the same like having a cat beside you through thick and thin. Cigarette is a man's friend. We men, don't have cute bear to hug or strong enough to cry.

So, could you girls just let we go on this one?

I do need cigarette when I have too much work to be done in very short time. During unstable emotion. During long period of driving and when I think too much.

I'm not talking about psychology about cigarette helps solving men's problems. Is more than that. Trust me.

But I insist to all girl who could turn out to be my future wife. I can quit smoking in no time if you ask me to. Seriously.

I want to live this life longer when I'm with you honey.




7 comments:

budak hijau said...

tapi kalau boleh berhenti sekarang kenapa nak kena tunggu future wife suruh berhenti baru nak berhenti?at least quit sekarang boleh jimat RM10.20 tu..:D

Orang Akaun said...

aku dulu macam tuh jugak..tapi malangnya sampai kesudah tak berenti lagi..bini aku dah naik semak kepala nasihat..
bezanya kita, aku heavy smoker. I need nicotine like all the time..

FARYN said...

I lagi prefer partner yg smoker sbb nampak lagi macho.. tamau komen panjang..nanti i up 1 entry ;)

Primadona said...

Ahaha.Saya faham Fuz.Sepupu lelaki saya selalu cakap rokok adalah sahahat terbaik lelaki.Kau suruh aku buat pilihan antara rokok dan sua aku perempuan cantik sekalipun masa aku tengah tension rokok jugak yang aku akan pilih.Sometimes girls susah nak faham situasi kitorang laki-laki ni"

Member2 lelaki pun ramai cakap smoking is the best solution if diorang ada masalah.Siap cakap pencetus ilham nak buat assignment bagai. :)

Lady In Black said...

brenti bila rasa dah boring..apa susah..eh?

Fuz said...

budak hijau: kalau berhenti boleh beli ferrari merah kan? heard about that joke? hehe

Primadona: pencetus ilham tu tak tahu sama ada psychology or what kan.

Lady in black: one day.

Anonymous said...

its been a while tak baca your blog. macam ni la. contoh hidup ada 10 tahun. anda jumpa future wife pada tahun ke 5. dah merokok 5 tahun so anda boleh hidup lagi 5 tahun. sedangkan wife anda ada kehidupan 10 tahun (if dia tak merokok jugak. kakaka) mcm mana nak live longer together gittew. better stop now :) p/s : lupa pasword blog. its me nadyra8 :)